:: FOLLOWERS ::

Wednesday, January 26, 2011

Hey! Dah Ada Label...



Sampai sudah barang yang dinantikan..
Kami dah ada label untuk produk kami.. Label ini ditempah dengan kucinpurple..

Insyaallah produk kami akan ada label mengikut kesesuaian barang..
Tq kepada semua customer yang mempercayai kami.. terutama yang membuat tempahan ulangan..

Luv U All!!

Eh, kat SINI pun aku promote gak.. hiks!

Monday, January 17, 2011

ikaz punya





Untuk Mastura kaler purple tu.. Dia request nk gantung kat kereta kaler pink + purple..
Dayah punya key-chain merah, yang hitam tu untuk hubby dia..

Dah lama pakai pun baru nk update..
tq u oll..

Friday, January 7, 2011

Kami Sayang MAMA..



Order dari Nur Syahirah..
Hari ni Besday Mama dia.. Harap sempat sampai hari ni ye..
Harap Nur Syahirah dan Mama nya suka signage ni..

HEPI BESDAY!
thanks dear..

Tuesday, January 4, 2011

Felt Hair Clip..


Azriany punya..

Felt hair clip, tp bukan untuk clipkan di rambut ya..
Azriany nk jual bersama dengan tudung-tudung jualannya..

tq dear..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...