:: FOLLOWERS ::

Wednesday, February 22, 2012

Giveaway - Coaster dari FaRmys


Hi..

Jom joint Giveaway kat blog saya lagi satu.. farmys. Senang je syaratnya :

1. Cerita mengenai giveaway ini kat blog..
2. Idea mengenai birthday party anaknya..



Hadiahnya :


Coaster yang dibuat sendiri dengan fabric Designer Cotton kesayangannya.. 


Tarikh tutup : sebelum 18 Mac 2012


Nak tengok hadiah yang bakal korang dapat : meh tengok contoh kat bawah.. 
hadiahnya lum siap, ni contoh ye..

Pop Flower Coasters from Chasing Cottons


Friday, February 10, 2012

Thursday, February 9, 2012

Frame Felt..




Semua pelanggan sebelum ni cik adik manis. tapi kali ni customer aku si jejaka..
Ezax order felt untuk di frame. Design dia bagi contoh tp aku tak ikut sebijik.. memang biasa aku tak akan ikut contoh sebijik melainkan kalau dia minta..

barang dah sampai pun kat tuan badan.. suka sgt dia..
Thank's dear!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...