:: FOLLOWERS ::

Friday, December 24, 2010

Liza's Order



Headband.. Order dari Liza
Dah sampai pun dan Liza suka sgt.. utk baby dia..

Enjoy & Thanks!!

Thursday, December 23, 2010

Hazlina's Order




Both Side Key Chain


Signage

Order dari Hazlina..
Both Side Keychain dan Signage

tinkiu ye..

Friday, December 17, 2010

Crocheted Headband lagi!!


Order dari Azura KKSE

Order dari Nurul KKSE jugak..

Headband lagi.. kali ni geng dari KKSE..
apa tu ek KKSE? adalah.. hiks!

Thanks dear!

Wednesday, December 15, 2010

Button Brooch.. SALE! SALE!



18 pcs Button Brooch







RM 10 SETIAP SET
NP RM5 each

RM 55.00 UNTUK SEMUA

ALL SOLD

Polkadot Brooch..


Brooch untuk Mimie

Mimie request polkadot ribbon dibuat brooch tp comel je 6cm..
Dah pun sampai brooch ni..
Pastu satu crocheted headband untuk kawannya..

tq dear!

Thursday, December 9, 2010

Crocheted Headband..




Haaa.. produk baru dari kami..
Dibuat atas permintaan..
Yang ni order dari Nurul Akma, crocheted headband untuk puterinya..
Sebelum ni ada gak yang bertanya, tapi kami tak sempat nk try buat, tp sekarang dah ada ye..
Sape berminat leh lah order..
Kami buat untuk bunga 1 layer & 2 layer shj..
Pjg dalam 48cm, butangnya boleh dilaraskan dan boleh digunakan oleh baby hingga ke mak budak.. huhu!!

Puple dgn black untuk Nurul Akma
Pink untuk Mimie (tp brooch Mimie lum ciap ye.. )

anyway, tima kasih banyak2 kepada yang percaya dgn produk kami..

Key Chain Ain..



Lagi order dari Ain

tq Ain sudi order lagi..

Tuesday, November 30, 2010

Boormarks & Brooch..




Order dari Cikgu Hasanah..
Bookmark tu utk anak2 muridnya, harap dia orang suka yek..

tq cikgu!

Monday, November 15, 2010

Assalamualaikum...


Signage


Keychain

Order dari Cikgu Rozita.. Key-chain untuk murid2nya..
Tq ye cikgu sbb sabar menanti..

Monday, November 1, 2010

Flower & Love..

Love key chain utk Kak Ina
Kak Ina pun tokey bunga riben.. jom layan blog dia..
Flower & love key chain utk Zati Zara

Lambat lak update gambar sejak akhir2 ni..
apa2 pun thanks pada yang sudi meng 'order' walaupun lambat siap yek..


Wednesday, October 13, 2010

Tuesday, October 5, 2010

Maslina's Order..



1 set 1 layer key chain

10 pcs 3 layer Crocheted Brooch

Key chain

Maslina punya lagi..
Tq ye Maslina sudi order lagi..

Tuesday, September 28, 2010

Macam-macam ada..


1 set Crocheted Book Marks

Animal Hair Clip, Crocheted Brooch & Button Brooch

Atiqah punya order lak..

Harap dah sampai dengan selamatnya..
Thanks dear!

Wednesday, September 15, 2010

Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri..


Assalammualaikum..

Kami di My Luverly Craft mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN"

Harap dimaafkan jika ada terkurang dan terlebih.. terutama kepada pelanggan-pelanggan kami jika terdapat kekurangan semasa berurus niaga..

Pesanan penaja "Berhati-hati di Jalan Raya"..

Kami tutup bisnez jap ye, sebarang email akan dibalas pada
14 Sept 2010.. Insyaallah..
Jumpa lagi... Makan jangan lupa kami.. hiks!!



Wednesday, September 1, 2010

Key Chain oh key chain..




Ni semua utk Zahiera dari Sabah..
Baru pg ni pos, harap selamat sampai..

Thanks dear!!

Lagi order dari Kak Jah..

tq kak!

Monday, August 23, 2010

Luv Button!



Order dr Ifa..
Layan jer la gambar ni ye.. Rasanya dh sampai kat empunya diri..

tqvm Ifa..

Wednesday, August 18, 2010

Keychain Ain lak..



Keychain utk Ain lagi..
Harap2 dah sampai, smalam dh pos..
Ada lg order Ain yg lum siap.. yang tu tunggu dulu ye..

tq Ain..

Monday, August 16, 2010

Keychain lagi..


Depan

Belakang
Oder dari Dni lagi..
Keychain utk adik-adiknya..

tq ye Dni..


Yang ni lak utk Zura & Efa dari KKSE

thanks dear..

sebenarnya ada lg brg yang dah dihantar tp tk dapat dimasukkan dlm blog ni..
ada yg tak sempat dan ada yg lupa..
so, sy mintak maaf ye..

Tuesday, August 10, 2010

.. Bermaaf-maafan di Bulan Ramadhan ..

Assalamualaikum kepada semua sahabat yang beragama Islam..

Do'a malaikat Jibril ketika menjelangnya Ramadhan, yang bermaksud,


"Ya Allah... tolong abaikan Puasa umat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak bermaafan terlebih dahulu antara suami isteri;
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya".

Maka Rasulullah pun secara langsung mengaminkan sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, betapa yang berdo'a adalah Malaikat dan yang mengaminkan pula adalah junjungan besar Rasullullah S.A.W. beserta para Sahabat, dan kebetulan dilakukan pada Hari Jumaat.. Subhanallah...(ayat di copy paste dr email2 sy ye.. )

Oleh yang demikian, kami di My Luverly Craft ingin memohon ampun dan maaf jika terdapat salah dan silap, terkurang dan terlebih harap dimaafkan dan dihalalkan..semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah..(harap2 baby kat dlm ni tak meragam yek!) 

Dan kepada yang masih menunggu tempahan diharap dapat bersabar ye.. Kami akan sedaya upaya memerah tenaga dibulan Ramadhan ini untuk menyiapakan tempahan anda sebelum Raya..

~ SELAMAT BERPUASA ~

Tuesday, August 3, 2010

Thursday, July 29, 2010

Wednesday, July 28, 2010

Hepi Besday!




Ain tempah utk hubby dia..
30cm x 10cm
Sok besday Hariz.. Hepi Besday Hariz!

Ehh! sok besday my hubby jugak la..
"Hepi Besday Mr. Shidan" My Luverly Hubby! .. hiks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...