:: FOLLOWERS ::

Tuesday, December 4, 2012

Fridge Magnet A-Z & ikcm

 Fridge Magnet A-Z

Fridge Magnet ikcm..

Order dari Shuhaily..
tqvm dear!!..

.. memory card dslr ku hilang.. huhuhh.. amik gambar pakai bb tak cantik la, kalau mlm lagi laa.. cantik lagi pakai tipon sony dulu.. siang malam gambar terang ber 'cyber-shot'.. dah kelam je produk aku walaupun realitinya cantik.. hihiii...

Monday, December 3, 2012

ID Card Holder.. lagi dan lagi..

 Depan..

 Special request nak ada pocket & zip.. 
Belakang..

Order dari Wan Khairini..
Total order 30 pcs.. tp dia mintak pos separuh dulu.. sy hantar 10 pcs dulu ye..





Order dari Nur Syaliza Hanim
Nk kaler red+black.. simple design sbb lecturer.. hehe..

Harap uolls hepi yek!

Wednesday, September 19, 2012

Join Karnival


Minggu lepas kami join karnival. kami jual stok-stok yang ada je. mcm tak de mood nk tambah barang-barang..

Karnival ni adalah Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu. jadi ramaila para ibu yang datang.. dah tentu benda yang hot adalah headband gitu..

Majlis ni dirasmikan oleh YB Datuk Hjh Norpipah Bt Abdol. Banyak acara diaorang.. korang layan je la gambar-gambar ni ye..

 sesi menyusun barang..

 ehh.. pura-pura posing yee..

 ni la booth kami.. dalam gambar nampak gelap sikit sbb belakang cahaya..

 tiba-tiba kami diserbu.. hehhee.. aku lari amik gambar..

 Acara membuat replika payudara.. puan-puan jangan oversize tau.. malu i..
acara ni sebelah booth kami je.. bersin-bersin hidung kena kekabu berterbangan tu..
peserta semua nurse-nurse taw..

ni lak acara kanak-kanak, apa lagi acara mewarna la..
ada lagi acara yang best untuk para suami, pertandingan memakai lampin baby.. tak sempat snap sebab time tu tgh diserbu..

Apa pun kami happy join karnival ni walaupun dibuat sampai tengahari je.. terima kasih kepada yang membeli ye.. :)

Tuesday, September 4, 2012

ID Card Holder.. pink+black lagi..


ID Card order dari Norhidayah..

Juga nak pink+black..
kali ni guna swivel hook kaler bronze, hook yang lebih berat dan kukuh dari dulu..

hepi bila dgr customer puashati dan puji hasil tangan kita..
tq wahai semua customer yang menghargainya.. ;)

Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin





Kami di My Luverly Craft (MCL) dan saya sekeluarga dengan rendah hati ingin mengucapkan 
'Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin'

Jika ada salah silap disepanjang berurusniaga dan berkenalan di alam maya ini.
Mohon dihalalkan jika ada terlebih dan terkurang..
Tempahan akan bermula seminggu selepas raya ye, kepada yang tempahan tgh KIV, lepas raya kami pos.. Terima kasih di atas kerjasama dan sokongan semua.. sayang korang!!

Sebarang e-mail akan dibalas pada 27 Ogos 2012..

Berhati-hati kepada yang pulang ke kampung..

pss.. sumber gambar dari gugel..

Tuesday, August 7, 2012

Crocheted Headband for Sale!


Crocheted Headband for Sale!

Hi semua.. ceriakan si comel anda dengan headband crocheted..
Dapatkan dengan harga istimewa sempena Syawal yang akan datang..
Macam-macam kaler ada.. pilih la yang mana sesuai untuk si somel dan si manja.. ;)


Price : RM 7
(NP RM 8 )

Salam Ramadhan untuk semua.. 

Monday, August 6, 2012

ID Card boy & girl



Second order dari Nurdalila..
tp ni kawan opisnya yang order.. tq ye dear!

yang untuk tema boy sy x letak riben tu ye.. hanya letak O ring dan button shj.
Lepas ni sy tak guna swivel hook (silver).
akan guna O ring atau swivel hook (bronze).

Friday, August 3, 2012

ID Card Holder - Pink+Black



ID Card Holder for Farihin..
 2 sahabat yang order sama kaler.. sehati sejiwa ye..
tq uolls!!

Wednesday, July 25, 2012

Water Bouquet Bag


For sale!



Water Bouquet Bag

Fabric - Designer Cotton (US)
(Water Bouquet in Midnight by Amy Butler & Ta Dot in Moss by Michael Miller)
Size - 10 inci x 6.5 inci
Tali : PU Leather 
Harga : RM 40

Tuesday, July 24, 2012

Hair Clip & Brooch for Sale!!


Salam Ramadhan..

Hair Clip & Brooch for Sale!!
Harga hanya untuk promosi raya je ye..


Hair Clip Bunga - Blue 
Promosi Raya : RM 8 sepasang
Size : 4.5cm
Clip : Alligator
(NP : RM 5 each)


Hair Clip Bunga - White 
Promosi Raya : RM 8 sepasang
Size : 4.5cm
Clip : Alligator
(NP : RM 5 each)




Hair Clip Bunga - Brown
Promosi Raya : RM 8 sepasang
Size : 4.5cm
Clip : Alligator
(NP : RM 5 each)




Brooch Bunga : Yellow / White
Promosi Raya : RM 4 each
Size : 6cm
(NP : RM 5 each)




Brooch Bunga : Blue / Orange
Promosi Raya : RM 4 each
Size : 5.5cm
(NP : RM 5 each)


Friday, July 20, 2012

Fridge Magnet & ID Card Holder




Tempahan dari Nurdalila

3 ID Card Holder
10 Fridge Magnet
suka buat FM tu.. ada A B C dgn 1 2 3.. rasa mcm nk buat untuk diri sendiri pulak lepas ni.. ;)

tq dear!

Tuesday, July 17, 2012

Tuesday, July 3, 2012

ID Card Holder



ID Card Holder order dari Aishah Biela..

tqvm dear..

Brooch Butang Balut for Sale!!

Brooch Butang Balut for sale

Brooch ni amatla sesuai untuk semua terutama remaja yang suka benda2 yang simple dan ibu2 yang bertudung yang tak nak anak dia main tarik2 brooch yang bergayut2 tu.. Selain tudung korang boleh pinkan kat bag atau mana2 yang korang suka..

So, apa lagi tampil ringkas dan cun di hari raya nanti k..!!



Brooch Butang Balut
Fabric - Designer Cotton
Saiz - 3 cm
Price - RM 8 sepasang (2pcs) / RM15 - 2 pasang (4pcs)



Brooch Butang Balut Polkadot
Fabric - Japanese Cotton
Saiz - 3 cm
Price - RM 7 sepasang (2pcs) / RM 13 - 2 pasang (4pcs)

Wednesday, June 27, 2012

ID Card Holder & Brooch


ID Card Holder order dari Shahsiera.. 

Button Broch, Brooch Butang Balut dan Crocheted Brooch - semua untuk Norliyana dari Sarawak..

TQVM dear!!

Friday, June 15, 2012

Luv Key Chain



Ni la order kedua dari Nurbasyiruain. 50 pcs key chain.
Harap sempat sampai sebelum konvo tuhari. tq dear.. nanti tempah lg ye.. ;)

Wednesday, June 13, 2012

Frame Gambar Kereta




Ni adalah frame gambar untuk di gantung dalam kereta..
Tapi customer nak saiz macam id card dan boleh letak gambar depan belakang dan ada plastic cover..

Harap2 muat la ye telah gambar family dia.. order dari Rosfarizza.. tqvm dear!

Friday, June 1, 2012

Wristlet


Wristlet order dari Nurul dan kawannya.
Dia nk lebarkan 5cm dari biasa.
Fabric : Amy Butler-Belle for Rowan dan yang lagi satu nanti aku update ye.. 

Wednesday, May 30, 2012

fb MLC


Hai korang..

Lama sungguh tak update blog ni.. banyak produk aku yang belum di promosikan.. heheee..

ok, untuk pengetahuan korang, aku baru jer buat MLC kat fb, kepada semua yang sudi sila la LIKE ye untuk tau perkembangan kami.. Cer tgk belah kanan blog ni, kan dah ada kan.. klik situ pun boleh..

sayang korang!!

Thursday, May 10, 2012

Bucket Hat


Add caption
 Gajah n Friends in yellow - Japanese Cotton
Car in Blue - Japanese Cotton

Soulful Butterflies in Brown, Carolyn Gavin
Bahagian Luar

Stripe in Brown - Sweet Nothings by Zoe Pearn Design for Riley Blake
Bahagian Dalam



Semua untuk Fizan

Friday, May 4, 2012

Bookmarks..



50 Bookmark order dari Ilya..
Untuk hadiah kawannya yang akan ke oversea..
nasib sempat sampai.. thanks dear!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...