:: FOLLOWERS ::

Thursday, December 22, 2011

HP Lanyard & ID Card Holder..



Tempahan dari Kak Nora..
Mula-mula beli button huruf tu je, ingat nak buat sendiri. last-last aku gak yang kena buatkan.. tak tau buat katanya..
HP Strap untuk suami dan anak-anaknya juga..

ID Card Holder untuk Suhaiza.. harap dia suka..

tq uolls!

Wednesday, December 7, 2011

Alphabet keychain..


 ohhh fd cantik huruf tu.. macam nama anak-anak ku.. fiqry danish dan farra damia..

order dari kawan Ain.. ada satu lagi tak siap.. tunggu ye..
tq Ain..

Wednesday, November 23, 2011

Bookmark bunga-bunga cinta..





1 set bookmark (10 pcs) untuk Hidayah
RM 35 for 1 set
N/P : RM5 each

untuk pengetahuan semua, kadar pos laju dah naik ye.. saya pun baru perasan semalam.. RM7.30
biasa main hulur je barang, bayar..
dulu saya guna envelope pos express, sekarang tidak boleh lagi..
sebab saya dah kena, barang sangkut kat pejabat pos..

so lepas ni bayaran RM7 untuk postage..
 harap maklum dan terima kasih.

Tuesday, November 22, 2011

Keychain oh keychain

key chain untuk kenalan di shah alam..

tempahan dari kak jah untuk anak buahnya..

untuk daus
tenkiu ye semua..

Tuesday, November 8, 2011

ID Card Holder lagi..





Order ID Card Holder yang kedua..
Kali ni dari Norliana..

 Liana nak kaler hitam, merah dan biru..
mekacheh ye..

Wednesday, November 2, 2011

Thursday, October 27, 2011

Keychain Adawiah..



Order dari Ada..

Lama gak nak siapkan order ni.. asyik tertangguh je..
Akhirnya siap gak.. 17pcs key-chain semuanya..

tenkiu bebanyak ye ada sebab sabar menunggu..

Tuesday, October 25, 2011

ID Card Holder untuk Nurus..


Saya tak pernah buat ID Card Holder..
Tapi Nurus and the geng nak order 10 pcs..
cam ne ek.. so saya try buat jugak la.. dia kata buat simple2 jer..
saya pun cuba la buat.. baru ada cabaran kan buat benda baru..

Dia orang nak guna masa convo rasanya dan ada yang nak di bagi kengkawannya..


..beratur semua amik gambar..

Dia tak nak lanyard.. jadi saya letak  swivel hook tu untuk diaorang gantung lanyard UiTM..
Kan UiTM Dihatiku..

Barang dah amik semalam.. suka bukan main dia.. terbaekk katanya.. hahahaa...

tq ye nurus.. nanti order lagi ye..

Wednesday, October 12, 2011

Mini Candy Bow



Mini Candy Bow
Semua ni dalam proses nak buat hair clip..
Sapa2 minat leh email saya ye..

Friday, September 9, 2011

Gambar Mia dengan Crocheted Headband.. Malam raya mak long kait utk anak buah..
Layan je la posing manja Mia..


Model terbaru kami.. huhu..

Friday, August 26, 2011

Baby Nazira punye..



Crocheted Headband untuk baby Nazira BPPF..
Baby dia sebaya Mia. Ni pun nak pakai di pagi raya. 

.. eh mak long.. Mia punye dah siap lum?

tq Nazira!

Keychain raya..




Untuk Zanariah..
Nak pakai raya jugak. Dah pos semalam..
Mintak-mintak posmen lum cuti ye..

TQ dear!

Wednesday, August 24, 2011

Nurus Along punye..




Nurus punya.. Along tu tunang dia..
Key chain raya. Ada 3 lagi frame nurus tempah tak saip lagi..
Lepas raya la ye.. Yang dah siap ni pakai dulu k..

tima kacheh!

Tuesday, August 23, 2011

Headband Raya..



Yang ni utk Ayu..
Nak pakai raya gak, utk baby dia Isyfina..

Yang pink tu utk kawan opis dia..
Thanks uol!

Thursday, August 18, 2011

Nabilah's Order







Order dari Nabilah..
Nak signage dan key-chain.. Baru pos pagi tadi..

Harap sempat sampai sebelum raya..
Thanx dear!!

Monday, August 15, 2011

Love - Applique


Button in Love.. Applique


Tepek je kat mana-mana yang anda suka..
SOLD

Happy Crafting


Friday, July 29, 2011

Wednesday, June 15, 2011

Polkadot Cupcakes! Nyum.. nyum..



Polkadot Cup cakes for sale..
SOLD OUT!

Gunakan imaginasi anda sama ada utk dijadikan brooch, hair clip, fridge magnet atau tampal jer kat mana-mana yang anda suka..
Add 50 sen kalau hendak saya sertakan brooch pin/clip/magnet/keychain ring..

Have fun!!

Monday, June 6, 2011

Reversible Fabric Keychain for Sale!

Designer Fabric Keychain


 Fabric -Cherry and Bee

SOLD

Fabric Keychain (luar)


Fabric Keychain (dalam)
Riley Blake Designs - Available
 Chocolate Polka Dot - Available

Fabric boleh di terbalikkan.. sama ada nk corak depan atau belakang..
Price : RM 10 each 

Brooch Button for Sale!


 BBA-10
SOLD

BBB-8
SOLD

 BBC-8

SOLD
 BBD-6

SOLD
 BBE-6

SOLD
 BBF-8

SOLD
 BBG-8

SOLD
 BBH-10
 SOLD
BCA-8
SOLD

Brooch Button for sale.. email / sms k..

Alia's Order - Hair Clip





20pcs hair clip order dari Alia.. Our loyal customer..
thanks Alia..

Friday, April 29, 2011

Signage Open / Close




Second order dari Ina..
Size 18x25cm
Signage untuk Butik Muslimahnya yang baru dibuka..
Tahniah & tima kasih ye Ina..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...