:: FOLLOWERS ::

Tuesday, October 25, 2011

ID Card Holder untuk Nurus..


Saya tak pernah buat ID Card Holder..
Tapi Nurus and the geng nak order 10 pcs..
cam ne ek.. so saya try buat jugak la.. dia kata buat simple2 jer..
saya pun cuba la buat.. baru ada cabaran kan buat benda baru..

Dia orang nak guna masa convo rasanya dan ada yang nak di bagi kengkawannya..


..beratur semua amik gambar..

Dia tak nak lanyard.. jadi saya letak  swivel hook tu untuk diaorang gantung lanyard UiTM..
Kan UiTM Dihatiku..

Barang dah amik semalam.. suka bukan main dia.. terbaekk katanya.. hahahaa...

tq ye nurus.. nanti order lagi ye..

12 comments:

  1. mekasih kak...made by love yeee...

    ReplyDelete
  2. nurus..

    buat dengan penuh kasih sayang tu..

    ReplyDelete
  3. Salam. Menarik sgt id holder ni. berapa harga setiap satu yer?

    Lyana (cikna107@gmail.com)

    ReplyDelete
  4. Lyana..

    kak email ye.. harga dari RM8 ke atas..

    ReplyDelete
  5. cantiknya....kalau sy order berapa lama boleh dapat?

    ReplyDelete
  6. tgk berapa banyak.. dlm 2 minggu lebih..

    ReplyDelete
  7. cantik ny...mcm ne nk order?

    ReplyDelete

Klik untuk Komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...