:: FOLLOWERS ::

Monday, August 23, 2010

Luv Button!



Order dr Ifa..
Layan jer la gambar ni ye.. Rasanya dh sampai kat empunya diri..

tqvm Ifa..

Wednesday, August 18, 2010

Keychain Ain lak..



Keychain utk Ain lagi..
Harap2 dah sampai, smalam dh pos..
Ada lg order Ain yg lum siap.. yang tu tunggu dulu ye..

tq Ain..

Monday, August 16, 2010

Keychain lagi..


Depan

Belakang
Oder dari Dni lagi..
Keychain utk adik-adiknya..

tq ye Dni..


Yang ni lak utk Zura & Efa dari KKSE

thanks dear..

sebenarnya ada lg brg yang dah dihantar tp tk dapat dimasukkan dlm blog ni..
ada yg tak sempat dan ada yg lupa..
so, sy mintak maaf ye..

Tuesday, August 10, 2010

.. Bermaaf-maafan di Bulan Ramadhan ..

Assalamualaikum kepada semua sahabat yang beragama Islam..

Do'a malaikat Jibril ketika menjelangnya Ramadhan, yang bermaksud,


"Ya Allah... tolong abaikan Puasa umat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak bermaafan terlebih dahulu antara suami isteri;
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya".

Maka Rasulullah pun secara langsung mengaminkan sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, betapa yang berdo'a adalah Malaikat dan yang mengaminkan pula adalah junjungan besar Rasullullah S.A.W. beserta para Sahabat, dan kebetulan dilakukan pada Hari Jumaat.. Subhanallah...(ayat di copy paste dr email2 sy ye.. )

Oleh yang demikian, kami di My Luverly Craft ingin memohon ampun dan maaf jika terdapat salah dan silap, terkurang dan terlebih harap dimaafkan dan dihalalkan..semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah..(harap2 baby kat dlm ni tak meragam yek!) 

Dan kepada yang masih menunggu tempahan diharap dapat bersabar ye.. Kami akan sedaya upaya memerah tenaga dibulan Ramadhan ini untuk menyiapakan tempahan anda sebelum Raya..

~ SELAMAT BERPUASA ~

Tuesday, August 3, 2010

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...