:: FOLLOWERS ::

Wednesday, June 30, 2010

Bunga ku ke Brunei pulak ye..




Button Brooches


3 layers Brooch


1 layer Brooch

Order dari Hjh Ernee dari Brunei Darulssalam..

 100 pcs brooch semuanya..
Tapi 2 layer punya x sempat nak snap gambar sbb dah nak cepat pos..
Layan je le bunga2 ni ye..
TQVM ye hjh..

Special Order dari Kota Singa..



Utk Noorshidah dari Singapore..
18 pcs Giant Flower, dan 17 pcs 3 layers flower..
Semuanya 35 pcs brooch
Sepatutnya semua bulk order sy ambik 1-2 minggu.. Tp yang ni 2 hari jer..

Alhamdulillah, sempat siap walaupun lambat sikit..
Sori gambar agak gelap sbb dah kul 12 mlm..

Dah sampai pun kat Kota Singa.. hiks!!
TQVM dear..

Monday, June 14, 2010

~ Signage ~



Signage ni utk anak buah.. Alya Faqihah..
Ni mak ngah buat utk kakak dulu .. utk adik Qhaleff, tunggu dulu k..

ehh! mana anak mama punya.. 'Danish punye!! nak jugak..'
opps!! Ok nanti mama buatkan ye..
 

Thursday, June 10, 2010

Headband




Headband
Price : RM 8 each

Keychain lagi..


Faqihah promote kt cikgu sekolah dia.. ni cikgunya tempah utk anak2 dia..
Tapi lupa la apa ek nama cikgu tu.. hiks..

Order dr Syahirah lagi.. yg 11pcs dah selamat sampai.. 
Dia kata sebab yg tu comel sgt dia tambah order..
Tuk kawan2nya.. Tq ye Syahirah..

Wednesday, June 9, 2010

Hair Clip


Set A
SOLD

Set B
SOLD
Button Hair Clip

Type : Alligator Clip
Button : Covered Button
Price : RM RM 12 / set

Giant Alphabets



Giant Alphabet dari Salwa.. Satu huruf besar A4 tau..
Alphabet ni untuk Birthday Party anak kawannya..
"Happy Birthday Adrieannea".. ~ belated wish la, besday dia minggu lepas.. Opps!

Anyway, tq ye Salwa..

Tuesday, June 8, 2010

Alia Punye


Order dari Alia.. my loyal customer..

Felt ni ada sebahagian dari Alia, dia dah tak larat nk gunting2 dah..
Yg ni jer yg sempat siap, Alia nk cepat..
Ada lg yg tak siap.. nanti siap kita masukkan lg k..

Tqvm dear..

Wednesday, June 2, 2010

Keychain lagi..


Tempahan dari Syahirah
11 pcs keychain nama..

tqvm dear..

Mini Tote Bag


Semalam dah janji nk tunjuk hadiah giveawaykan..
So, ini lah hadiah yang bakal diterima oleh Nida..

Terimalah Mini Tote Bag ni k..
Sy gunakan fabrik yang sama seperti bag saya..
Tahniah Nida.. ~bag ni dibuat dengan penuh kasih sayang tau.. hiks! ~

 


Tuesday, June 1, 2010

Giveaway Winner!

Alhamdulillah..
Ni giveaway kedua yg sy anjurkan..
Giveaway ni adalah sebagai permulaan bagi mendapatkan maklumbalas dan pandangan orang mengenai bag saya, sebab rasanya lepas ni akan menghasilkan bag2 pulak..

TAPI, sy tak dapat nak masukkan gambar hadiahnya, sebab handphone sy tertinggal..
Tipon tu lah yg digunakan utk amik gambar, balas sms dan mcm2 lagi lah!..
Ingat nak bg keputusan esok, tp takut peserta ternanti2 pulak, tak per esok sy masukkan gambar hadiah k.. Yg penting nama pemenang diumumkan hari ini...

Ok, ini adalah kata2 pemenang bertuah..

Bila baca entry ini, teringat Nida pada kata orang tua-tua "Dah dapat barang baru, barang lama jangan dibuang"... tahniah sekali lagi kerana anda bijak menggunakan sumber yang ada dengan berhemah..:) - Nida

Selain tu Nida juga rajin link kan contoh untuk rujukan.. Syabas! rajin sungguh..

Ramai yang berminat dengan penambahan tali bag lama yang sy pasang dan ditambah dengan scarf lama juga.. kira ok la percubaan sy..

Sebenarmya banyak juga komen dan pendapat peserta yang menarik..
contohnya.. tambahkan butang besar atau zip untuk penutup bag, selain cantik, ianya juga untuk keselamatan.. memang betul tapi sy tak pandai pasang zip.. ~malu nak ngaku..~ butang tu memang nak pasang, tp nantilah untuk bag yg akan datang ye.. Nak lekat butang2 kang serabut lak sebab fabric tu dah penuh gambar2 bag.. Terimalah seadanya.. hiks!

Tahniah kepada pemenang.. dan kepada peserta yang lain jangan berkecil hati.. Insyallah sy akan buat giveaway lagi k.. Pandangan bernas anda sy jadikan panduan..

So, kepada Nida, email sy k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...